Канцелариски сегмент / Конструкции за маси

Систем Leda
Опис Новитет во нашиот асортиман е канцеларискиот систем LEDA. Ги исполнува сите потреби кои ги бараат новите трендови на пазарот за овој вид на производ: квалитетот на материјалите, избор на финиши (бела, антрацит и сива), изработката и вниманието на деталите.
Компоненти
Ногара Leda
Шифра 61002119
Финиш Бела, Алуминиум, Антрацит
Цена 4,300 ден.
Траверза
Шифра 61001864
Финиш Бела, Алуминиум, Антрацит
Должина на подесување 1200-1600 мм
Цена 1,850 ден.
Држач за панел. Се монтираат на ногарите Minerva и на нив се заштрафува панел од иверка, медијапан или др.
Шифра 61001867
Финиш Бела, Антрацит
Цена 580.00 ден.
Заден панел.
Шифра 61001194
Финиш Бела, Антрацит
Цена 2,450 ден.