Segment i zyrës  / Konstruksione për tavolina

Sistem Leda
Përshkrim Risi në prodhimet tona është sistemi I zyrave LEDA. I plotëson të gjitha nevojat të cilat I kërkojnë trended e reja të tregut të këtyre llojeve të prodhimeve: kualitetit të materialeve, zgjedhja e përfundimeve (finishit) (e bardhë, antracit dhe ngjyrë hiri), përpunimi dhe përkujdesi për imtësitë.
Komponentë
Këmbëz Leda
Shifra 61002119
Finish E bardhë, Alumini, Grafit
Çmimi 4,300 den.
Traversë
Shifra 61001864
Finish E bardhë, Alumini, Grafit
Gjatësia e rregullimit 1200-1600 mm
Çmimi 1,850 den.
Mbajtës për panel
Shifra 61001867
Finish E bardhë, Grafit
Çmimi 580.00 den.
Panel
Shifra 61001194
Finish E bardhë, Grafit
Çmimi 2,450 den.