Канцелариски сегмент / Канцелариски додатоци

Опис Петоделен носач на кабли. Практичноста и едноставноста го прават овој носач на кабли совршено решение за организирање на електричната инсталација во канцеларијата, дома или секаде каде има потреба од елегантна организираност на каблите.
Финиш Алуминиум
Цена 300 ден.