Segment i zyrës  / Shtesa

Përshkrim Mbajtës i kabllove prej pesë pjesëve. Përdorimi praktik dhe i lehtë e bëjnë këtë mbajtës të kabllove zgjedhje ideale për organizimin e instalimit elektrik në zyrë, në shtëpi ose kudo ku ka nevojë për organizim elegant të kabllove.
Finish Alumini
Çmimi 300 den.