Mirabilia

Производител Falmec – Италија
Серија Mirabilia
Модел New York островска верзија
Верзија Round
Технички податоци
Мотор 800 м³/h
Брзина 1 2 3 4
Максимален притисок (РА) 180 292 392 430
Моќ (м³/h) 260 400 550 780
Бучава (dbA) 35 45 52 62
Моќ (W) 110 140 180 260
Цена 71,000 ден.