За нас

Структура

Витрина е создадена да биде креативно место, во јадротот на Скопје, за инспирација и реализација на креативноста на Архитектите и Дизајнерите на уникатни ентериери од висока класа и проекти со поголем обем.

Витрина е проект во кој се застапени 25 Европски добавувачи, производители на Високо квалитетни и екслузивнни материјали за производство на мебел и оплеменување на просторот.

Витрина е фокусирана кон постигнување на следните цели:
- Креирање на посилни врски со Архитектите и Дизајнерите, со цел подигање на свесноста за продуктите, во раните фази на планирање и дефинирање на проектите.
- Промоција на нови материјали за ентериери и производство на мебел, фокусирано само кон висококласните сегменти на пазарот.
- Докомплетирање на пазарот на веќепостоечки технички продукти со нови, кои се барани од архитектите или се легално барани од регулаторите, за апликации во поголеми проекти, во јавниот и приватниот сектор. Како што се : Болници, Аеродроми, Трговски центри, Хотели, Ресторани и.т.н.
- Kреирње залиха на одредени продукти, во форма на Експресна лагер колекција, од сите групи на продукти и сите добавувачи инволвирани во проектот.
- Да има улога како агент меѓу нашите партнери-добавувачи и Архитекти-Ивеститори, во Големите проекти, каде директно инволвирање или преговори се задолжителни.
- Да добие двонасочна повратна информација од нашите партнери-добавувачи и од Архитектите, од една страна со ефективна промоција на новитетите на пазарот, а од друга страна информација од архитектите за нивните потреби. Она што ја издвојува Витрина во својата област е можноста за професионална презентација на материјалите и нивните техничките карактеристики, брзо и навремено давање на информации за производите и услугите.

Премиум Изложбен простор, во Градскиот Трговски Центар, на прв кат од страната на жена парк, во кој се наоѓа лагер колекцијата, простор кој нуди можност за одржување на средби со Вашите инвеститори, близок контакт со материјалите и Конференциска просторија, во која, по договор, би можеле да се изврши сооодветна презентација на Вашите проекти. Системот на производи кои Витрина го застапува е дефиниран со следните карактеристики: Квалитет, уникатност, долготрајност и висока естетика.

[Повеќе...]

Брендови

 • Групација Kronospan – Германија
 • Групација Pfleiderer-Германија
 • Duropal-Германија
 • Wodego-Германија
 • Thermopal-Германија
 • Telma Plados-Италија
 • Inoxa-Италија
 • Dekodur – Германија
 • Bellanda – Италија
 • Rehau – Италија
 • GGA-Италија
 • Richter – Германија
 • Servetto – Италија
 • Amig – Шпанија
 • Falmec – Италија
 • Proal – Италија
 • Cafim – Италија
 • Prestige – Полска
 • Holz in Form – Германија
 • Salice-Италија
 • Rujz design-Словенија
 • Rodi-Португалија
 • Harn- Малезија
 • Gamet-Полска
 • Giusti – Италија
 • Domus Line – Италија
 • SM’art – Италија